Ana sayfa Haberler

Bir su parkı teçhizatı kurarken dikkatli olunması gereken şeyler

şirket Haberler
Bir su parkı teçhizatı kurarken dikkatli olunması gereken şeyler
hakkında en son şirket haberleri Bir su parkı teçhizatı kurarken dikkatli olunması gereken şeyler
Son yıllarda iç su aşırı derecede ısınmaya neden olan bir yatırıma dönüşmüş, yatırımcılar durumu açıkça anlamak zorundadır, spesifik yatırım hedefleri, yatırım ölçeği ve bölgesel özellikler. Yatırım öncesi su parkı, projenin fizibilitesini belirlemek için bir ön araştırma yapmalıdır. Bu aşama çok önemli, ilgilenen profesyonel şirketleri davet etmelidir.

Birçok yatırımcı, planlama ve inşaat için tasarım birimi veya bitki tarafından genellikle pazarlama araştırması yoluyla, projenin hedef kitlenin tehlikeli bir emsal olduğunu belirterek, çoğu kez sembolik olarak fizibilite analizini harcamak konusunda isteksiz oldukları için, faaliyetlerini sürdüren en büyük resepsiyon tema parkı tipi ve boyutu özel tasarım kapasitesi ve sualtı eğlence ekipmanlarının tür ve sayısının kararı ve israfı azaltacak şekilde destekleme olanakları, makul ve etkin yapılandırma sayılarını hesaplayın.


Uygun üreticiyi seçin. Şu anda yerli üreticilerin çok azı, üretim kapasitesi, tasarım yeteneği ve üretim süreci farklı değildir. Bir işletmeyi anlamak için, teknik seviyesine bakmanın ilk gereği, su parkı donanımının güvenliği, önemli faktör teknolojisidir. İkincisi, üretim sürecine ve şirket boyutuna bağlı.


Gerçek proje durumlarını ziyaret etmek ve ürünlerin kullanımını ve satış sonrası hizmetin anlaşılabilmesi için doğrudan kullanıcıyla iletişim kurmak önemlidir. Siteye erişim sadece görünüşüne dikkat etmekle kalmamalı aynı zamanda onu da deneyimlemelidir. Dördüncüsü, ön planda daha sonra inşaat maliyeti ve işletme maliyeti göz önüne alınmalıdır.


Açık ve kapalı su parkı seçimini dikkatlice düşünün. Sonuçta, açılmadan önce inşa etmek için yeterli zaman ayırın, acele etmeyin. Zaman kısadır, su parkı inşaatı parası hızla toplanıyor, bu da bir çok yatırımcının su parkına katılmasına neden oluyor. Son yıllarda, Çin'in su parkı, "patlama" tipi, iyi ve kötü kalite, farklı ebatlarda büyüklükte bir yapıya kavuşmuştur. Yazar, Çin'deki su parkı inşaatının kitlelere verilen hizmete doğru, sağlıklı, markanın yönüne, görkemli parlak gelişimine, sektörün sağlıklı gelişimini yönlendirmesi ve düzensiz, kısır, düşük fiyatlı olmaması gerektiğini düşünüyor. rekabet.

Pub Zaman : 2018-01-03 16:57:21 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Guangzhou Wenwen Sports Equipment Co., Ltd

İlgili kişi: Miss Xie

Tel: +86 13925034655

Faks: 86-020-39116486

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin